Webbplatsens överlägg

Dikt och rörelse

Pga av Coronaepidemin och den stora smittspridningen så är Dikt och rörelse framflyttad. Vi återkommer med nya datum och tider.

Vi träffas för att läsa och framföra dikter och kan varva läsningen med enkel rörelse tillsammans, till musik som kanske speglar dikten eller inspirerar till en ny tolkning av densamma. Allt för att få ny energi och för att undvika att fastna i sittandet, absolut inga krav på speciella rörelse-eller danskunskaper.

Seija Hyvönen Mammen, som håller i möten, har en stor diktsamling att ösa ur, men kanske har du en dikt som du har inspirerats av och som du skulle vilja dela med dig.  Seija har tillgång till all sorts musik som kan ge extra inspiration.

Seija har tidigare arbetat med mimteater, både på Pantomimteatern och som frilans, hon har skapat och lett föreställningsprojekt och har mångårig erfarenhet av att arbeta med dans och rörelse med alla sorters människor, barn som vuxna. Hon har också arbetat i många år som danslärare på Stockholms Stads Kulturskolas Resurscenter för barn och unga med olika funktionsvariationer.

Det blir 5 träffar på 1,5 timmar med start 9 februari och högst 10 deltagare. Åldersgräns: Pensionärer och uppåt!

Lokal: Fyren, Stationsgränd 18 i ÅkersbergaPris: Gratis för medlemmar i Österåkers Konstförening. Övriga 250 SEK för 5 gånger.

OBS! Vi kräver vaccinationspass (har du inte laddat ner ditt pass och kanske inte har någon i närheten som kan hjälpa dig, så kontakta Christine Frostell på OAKFCF@telia.com).  

Anmälan senast den 27 januari till Christine Frostell OAKFCF@telia.com