Webbplatsens överlägg

Dikt och Rörelse

Dikt och rörelse

 Vi träffas för att läsa och framföra dikter och kan varva läsningen med enkel rörelse tillsammans, till musik som kanske speglar dikten eller inspirerar till en ny tolkning av densamma.

Allt för att få ny energi och för att undvika att fastna i sittandet, absolut inga krav på speciella rörelse-eller danskunskaper.

Seija Hyvönen Mammen, som håller i möten, har en stor diktsamling att ösa ur, men kanske har du en dikt som du har inspirerats av och som du skulle vilja dela med dig.  Seija har tillgång till all sorts musik som kan ge extra inspiration.

Seija har tidigare arbetat med mimteater, både på Pantomimteatern och som frilans, hon har skapat och lett föreställningsprojekt och har mångårig erfarenhet av att arbeta med dans och rörelse med alla sorters människor, barn som vuxna. Hon har också arbetat i många år som danslärare på Stockholms Stads Kulturskolas Resurscenter för barn och unga med olika funktionsvariationer.

Det blir 5 möten på 1,5 timmar (14.30-16:00) med start 14 september och högst 10 deltagare.

Lokal: Länsmansgården i Åkersberga (Kantarellvägen 12)

Kursavgift: 0 SEK

Anmälan senast den 10 september till Christine Frostell OAKFC@telia.com. Anmälningsavgift 50 SEK till pg 65 09 78-0 eller Swish 123 047 09 71. OBS! Märk betalningen ”Dikt och rörelse”