Site Overlay

Barnverksamhet på Länsmansgården

10 februari, 12.00-15.00
Tovning för barn från 6 år med Martina Åkerström.

7 april, 12.00-15.00
Klippverkstad med Agneta Flock. Vi klipper påskprydnader och djur. Ålder 6-12 år.

Bland palmer

5 maj, 12-00-15-00
Keramikverkstad med Anette Nygård. Anette håller återigen en uppskattad keramikverkstad för barn. Skapa fantasifulla lerplattor med mönster och strukturer.

26 maj
Barnens allsång med Christina Nordstrand. Att sjunga tillsammans är kul, så kom och sjung tillsammans med andra barn och med Christina! Tillsammans hörs vi!

16 juni, 12.00-16.00
Barnens Dag. Mera information inom kort!

 

Bildverkstaden

Varje lördag och söndag, under vårt öppethållande, finns framdukat färg och material i vår verkstad. Där kan du måla efter att du fått inspiration av utställande konstnärer eller
av intrycken du fått i vår trädgård. Vissa dagar har vi ledare som handleder dig.

 

Barnens Trädgård

Besök vår spännande trädgård, speciellt anlagd för barn med spel mm. Här finns en utställning med alla Upplands sten- och jordarter, alla lövträd och alla äppelsorter mm. Du kan även se hur våra bin arbetar och hur de ser till att vi får honung.
I år kan du också se vilka de vilda djuren är i vår trädgård. De finns lite varstans. Det finns en folder som heter Ung på Länsmansgården. Där kan du läsa lite mer om olika aktiviteter för barn. Längst bak i foldern kan du kryssa i när du har hittat de olika djuren. Då blir du Länsmansgårdens djurkompis och får ett klistermärke.

 

 

Copyright © 2019 Österåkers konsthall. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes