Webbplatsens överlägg

För utställare

Välkommen till Länsmansgården i Österåker – vi ser fram emot din utställning!

Skisser över lokalerna:

Under dina kontakter med Konstföreningens utställningsgrupp bör du ha fått namn och kontaktdetaljer på din kontaktperson för utställningen. Denna person svarar på eventuella frågor rörande själva utställningen, tar emot den information vi behöver från dig samt hjälper till vid uppsättningen och nedtagningen av din utställning. Du är alltid välkommen att kontakta denna person. (Har du inte fått en kontaktperson kontakta Torill Findeisen, 070-7335701, torill.findeisen@projektstrategerna.se.)

Information om dig, ditt arbete och din utställning

För att vi skall kunna marknadsföra din utställning både i vårt tryckta materialet samt på hemsidan. behöver vi lite information från dig. Det vi önskar att du skickar digitalt är:

  • En bild på Dig själv med hög upplösning (300 dpi i 100% storlek)
  • Bild/bilder av Dina konstverk – samma upplösning som ovan
  • Kort CV (födelseort/år, plats/år för utbildning, tidigare erfarenhet)
  • Några tankar kring Ditt skapande

Materialet bör vara hos din kontaktperson senast 3 månader innan din utställning.

Dessutom ger konstföreningen ut en kalender varje år med information om årets samtliga utställningar. Inför tryckning av kalendern, som sker i november året innan, behöver vi en bild som representerar din kommande utställning senast i oktober. Även denna bild skickas till din kontaktperson.

Själva utställningen

Hängning av en utställning sker torsdagen veckan före vernissage om inte starka skäl finns för att välja annan dag. Du kommer att kontaktas av din kontaktperson cirka 2 veckor innan utställningen för att bekräfta datumet. Ni möts på Länsmansgården klockan 10.00.

Utställningsstöd/Kontrakt med Österåkers Konstförening

Du kommer att kontaktas av Irene Hedenstedt angående ev. utställningsstöd och avtalet med Österåkers Konstförening. OBS! Utställningsavtalet skall vara registrerat hos SKF senast 1 månad innan utställningen.

Betalning för sålda verk

Maudh Andersson/din kontaktperson skickar information om sålda verk till ekonomiansvarig som sköter utbetalningar till utställare.

Kontaktperson för övriga frågor ang. kommande utställningar: Torill Findeisen (torill.findeisen@projektstrategerna.se)