Webbplatsens överlägg

FREDAGSUNDERHÅLLNING

Fredagsunderhållning sommaren 2023

Start kl 14 

OBS: Åkersberga Trädgårdssällskap om dahlior startar 13.30!

30 juni Tangokonsert med Timo Hörman och Salomon Suvanto i samarbete med Finska föreningen i Åkersberga.

7 juli Stockholm Washboard Band spelar låtar som får dig att minnas den glada jazzen från igår då mammas tvättbräda kom till heders.

14 juli Olle Forsberg med sitt dragspel och Are Karlstedt på fiol och gitarr kommer och spelar och sjunger lite blandat. Det blir sommarlåtar och lite dansmusik.

21 juli BASSET Jojje och Charlie bjuder på blandad underhållning med musik från 40-talet och framåt. Alla är välkomna att sjunga med.

4 aug Lena Nilsson ”Alla dessa sköna toner – från Monica Zetterlund till Elvis och lite däremellan”. Varmt välkomna till en härlig konsert med sånger som går rakt in i hjärtat. Artisten lena Nilsson ger en fin upplevelse med sina egna personliga tolkningar av underbara sånger vi aldrig tröttnar på. Skönt sväng och stämningsfull eftertanke!

11 aug Åkersberga Trädgårdssällskap Åke Strid och Hans Sköld visar och berättar om dahliorna i trädgården. Börjar 13:30!

Nicke Wagemyr – En musikalisk resa med Elvis Ballader och lite Rock’n roll! Start 14.00

Vinstdragning av Konstlotteriet

Eftersom fredagsunderhållningen innebär kostnader för konstföreningen som inte är helt finansierade så kommer vi att ta en ”frivillig” inträdesavgift på plats.