Webbplatsens överlägg

Fototävling Framtidstro 2017

framtidstro

Fotoutställningen startar redan på lördagen den 14 januari kl 12.00.

Men på söndagen den 15 januari kl 13.00 är det prisutdelning för bästa bilden enligt Juryn!

Sedan är utställningen lördagar och söndagar kl 12-16 fram till den 29 januari, då ytterligare ett pris kommer delas ut kl 15.00: priset för folkets val. Under hela utställningen kommer alla besökare att kunna rösta på sin favorit.
Röstsedlar finns på Länsmansgården.

Temat på utställningen och tävlingen har varit Framtidstro och det var önskvärt med en lokal förankning. Juryn har haft en lång process om vilken bild som kommer att vinna, och det har varit svårt att bestämma sig. Även om ett beslut måste tas måste vi säga att många bilder höll otroligt hög och fin kvalité och det var roligt att se.

Juryn består av fotograf Jenny Thörnberg, journalist Agneta Johansson, konstnär Thomas Lacke, ansvarig utgivare för Kanalen Stefan Söderberg samt redigerare Lena Emmoth.

Två vinnare

Två vinnare kommer att utses. En väljs av en juryn onan, och en väljs av utställningsbesökarna. Den 15 januari kl 13.00 kommer juryns vinnare att utses. Allmänheten röstar under perioden som bilderna hänger i utställningshallen och i slutet utses en vinnare. Prisutdelning för det priset är söndagen den 29 januari kl 15.00.

De bästa bilderna publiceras i tidningen

De bilder som har fått flest röster av juryn och av besökarna kommer att bli publicerade i lokaltingen Kanalen samt belönas med presentkort på fotoutskrifter.